I wonder why

Varför kan man aldrig sätta igång med skolarbete etc när man får det? Usch, jag måste plugga på lovet och det känns inte så kul. Men får skylla mig själv. Engelska och matte, varav engelskan ska vi ha läst ut boken tills den 14:e. Okej, ett antal dagar kvar men det är ingen lätt bok jag läser. "Emma" skriven av Jane Austen. Klassiker, men på engelska tar det lång tid för mig att plöja igenom den. Dyker upp ord jag aldrig hört förut som jag helst då vill slå upp och kolla vad de betyder för att fatta innebörden. Haha, kommer ta mig halva livet! Nejdå, men just nu känns det så.
Har läst alla bäcker som finns här hemma, och skulle behöva lite tips på böcker jag kan köpa/låna! Läser det mesta, men helst deckare eller romaner.

Nu skall jag gå och lägga mig i soffan med min kära bok, och kolla på tv. Får se vad som görs mest; tv eller bok. Haha, take care!


Omg, jag är kär

Ja det kanske ni redan visste, men i dessa... Ooooh ge mig!!!


Skulle heller inte tacka nej till denna najsade väskan från Prada. :) Eller vad säger ni?
style #2072809

A cup of tea, please.


Sitter nu hemma hos pappa, M åkte precis här ifrån. Saknar honom redan.. Gah, vad jag gillar den människan! Blev erbjuden att fika med Ida, Lollo och Linn ikväll men jag har känt mig helt slut hela jag. efter i huvet med, haha. Usch, känner mig taskig att jag inte följde med men tror inte jag hade bidragit med något kul iaf. Unnar mig en kopp te istället.

Helgen har varit ur-mys! M och jag har myst precis hela helgen, förutom en kort stund igår(lördag) då vi åkte in till city och kollade runt i butiker. Slutade på ett café sen bar det hemåt. Riktig svullar-kväll blev det sedan, massa onyttigheter! Godaste var nog den varma chokladen vi gjorde med marshmallows, det bör ni alla testa! Ha den riktigt varm och plutta sedan ned ett antal ganska små bitar med marshmallows.
Nu ska jag sätta mig och glutta på dumburken, take care! <3

I look forward!

Ah, imorgon är det äntligen fredag och det är inte vilken fredag som helst. Dels kommer kära M, och sen blir det ju faktiskt sportlov också! Ska dessvärre inte sporta alls, vill inte ha tillbaka min hemska förkylning. Skulle inte varit helt fel med antingen en vecka i Afrika på safari, eller varför inte en skidsemeter till Alperna. Synd att inte pengarna finns, annars hade jag nog åkt iväg ganska snabbt! Eller varför inte satsa stort och åka iväg till underbara Tobago..




Hade ju som sagt inte varit helt fel. Men jag är Rebecca som inte har några pengar så jag för "nöja" mig med en spadag med min älskling. :) Ska bli underbart! Börjar med lite relax och bubbelpoolsbadning innan vi kl. 15 ska få massage. Gah, längtar grymt mycket. Sedan ska vi till restaurangen och äta gott, efteråt övernattning på Pensionatet Torpa. Myspys!

Give me!

sisKa design 
Whyszeck Refined Street                                        

En länk..

.. med lite bilder från Rookies & Players-visningen jag var på. Enjoy :)

Hoho, så kul jag har!

Hah, texten säger sig självt. (börja nedifrån)

19:28 | kejgan, P17
HAHAHA!

19:27 | Lisa, F15
*Begrava becci* :(

19:27 | DJ Willing, P24
HAHAHAHA

19:27 | Becci, F16
*dör av garv* hahahaha

19:27 | Becci, F16
X'D

19:26 | Lisa, F15
Henke, hopp i säng! :D

19:26 | Becci, F16
HAhahah :D

19:26 | Lisa, F15
En vad? ;o

19:26 | Becci, F16
Eller är Lisa en Shemale? O_o

19:25 | Becci, F16
Haha :P Miss är väl hon ändå?

19:25 | __Henke__, P18
sir!!

19:25 | __Henke__, P18
nallen redo för tjänstgöring/mysgöring

Ajustefan, fettis-dagen.

Haha, hade nästan helt glömt bort denna onödiga dag. Blev dock påmind när jag fick frågan om jag ätit någon semla idag... Och svaret är: Nej. Tycker inte om semlor!
varför ska det finnas en fettisdag? :s Då kan man ju införa en smal-dag också? Där de bara säljer morötter och sallad i affärerna. Haha, det skulle vara ganska kul faktiskt. :) Semlor är endast goda om bullen är utan kardemumma, semlan lite större än en knytnäve (så man slipper få florsocker i näsan), ingen mandelmassa *rysa*, lagom med grädde och mindre fett. :S Går det att köpa sådana semlor ngnstans?    

Pluggångest

Sitter med en stor kopp Persian Earl Grey brevid mig och försöka komma på vad jag ska skriva om Marc Jacobs. Blev svårare än jag väntat mig faktiskt! Speciellt nu eftersom jag lämnar in uppgiften ett antal dagar senare än alla andra så vet jag även vad läraren kollar på. Plus och minus. Blir mest att jag surfar omkring och hittar massvis med fina skor och väskor, som dessa. Uuuh.. uh. uh uh. Måste ta tag i mig själv nu och skriva klart skiten, som belöning kanske jag kan baka en kladdkaka till mig själv. Träning är det ingen talan om nu när min förkylning är som värst, damn i don't get it! Blir sjuk hela tiden. Nej, over and out, hörs senare!

*gone*

(ja tack!)


Jag, Micke och syrran

Jag, Micke och syrran

Foto: Rebecca & Jörgen Ericsson

I were there!

At Älvsjömässan, Sthlm Fashionweek 2007. Nordic Shoe & Bag Fair, Style At Sthlm and Rookies & Players. Oh herre makaroner jag var i himlen! Var så underbart fina kläder, så mycket.. Vill ha allt! Tog en förjävla massa bilder och hoppas på att kunna lägga upp en del av dem här, filmade även från visningarna. Filmerna kommer dock att läggas upp på Youtube och så länkar jag dit. Sounds good, right? Bilderna fick dock en taskig kvalité från visningarna, då jag ville fota alla modellerna och det medför att jag ej kan använda blixten på kameran för att det tar så lång tid att ladda.. Usch, vill ha en ny, eller i alla fall kunna låna min faders! Lägger upp de med bästa kvalité antagligen.

Applåder!
En av mina favvisar var Playerserna Whyszeck, men det kanske berodde på att de var schnuggingar.. ? Inte bara, de gjorde väldigt fina herrkläder :) Min absoluta favorit bland players! Bland rookierna var det Karin Säby som fångade mina blickar, f.d. modell som nu skapat en mindre kollektion kläder. Otroligt fina. Har inte så mycket mer att säga än att det var otroligt kul att få komma dit och kolla, ska slänga upp bilder snarast möjligen :) Tills dess, take care! <3

Fåfäng

Finns en liten trevlig webbutik vid namn Fåfäng, vet inte om så många hört talas om den.. Men i alla fall, de säljer mycket fina kläder, från flera märken men dock har de inte ett särskilt stort utbud. De har även en butik i Visby, så om någon skulle ha vägarna förbi där kan ni ju kika in :) Dit ska jag i sommar hade jag tänkt. Har spanat in ett par skor, självklart Marc Jacobs (L) men tyvärr är de som inte helt okänt dyra.. Uscha, att man inte hade mer pengar! Tyvärr fungerar inte bvilderna för tillfället, men ni kan ju alltid gå in på deras hemsida och kika runt :) Men å andra sidan skulle jag inte tacka nej till dessa heller.

Ursäktar än en gång..

Uh, jag är verkligen dålig på att hålla uppe mitt skrivande! Fy på mig själv. Men en anledning som jag inte orkar ta här har påverkat mig en del under de senaste veckorna. Som jag inte mått bra av alls. Tycker lite synd om mig själv faktiskt, buhu. Har dock tröstat mig med att äta massa mörk god choklad, simmat med Erik och träffat mina fina kompisar. Och mina byxor vi syr just nu börjar bli klara.. Hade dock kunnat bli klar i måndags men det var verkligen inte min dag så där försvann de lektionerna.



Please don't touch me, I might bite you.

Jag är såhär arg och irriterad för tillfället! Bah, helt otroligt. Har en sådan otrolig lust att bara slå ner allt, precis allt i min närhet. Nej jag har inte pms, utan har bara haft en för tääääääääääääskig dag. Nästan så att man vill börja grina. Allt har blivit fel, inga undantag.

Nu ska jag gå och trösta mig själv med en stor jävla kopp varm oboy med extra socker i, läsa bokningsbekräftelsen igen och se fram emot sportlovet som bara den. Då slipper jag förhoppningsvis all skit och får bara vara med min pojke.

Over and out.

PS: Ge mig detta och jag garanterar att du kommer finnas i mitt hjärta.