Bästa shoppingen!

Ja, jag gör som de flesta andra som har blogg, och skriver om mitt bästa shoppingeställe! Fast till skillnad från att säga vart jag går och handlar blablabla där&där så är detta shoppingställe lite mer värt att lägga ner pengar på. Det ligger nämligen i England.. Bicester Villige heter det, ett outletcenter strax utanför Oxford. Där har de ett 70tal butiker, otroligt bra märken dessutom! Allt från Puma, Quiksilver till Versace. Så ta en weekend, bo på ett B&B och njut av shoppingen. Det absolut bästa med detta är att man kan få snygga märkeskläder för små pengar. Bra va!?

Besök deras hemsida:
www.bicestervillage.com


Check this out!

http://www.youtube.com/watch?v=YzivUrcm63E

Klicka så får ni se mina otroligt normala guldfiskar. :)

Går i sömnen?

S

Jag vet inte, men när jag vaknade imorse tyckte jag det såg lite
konstigt ut i rummet. Kom inte på varför, men sen såg att jag på
ngt sätt tagit ner tavlor i rummet.. Skitkonstigt! Haha, och sedan
lagt dessa uppradade i soffan. Strange, eller hur? Vet med mig
att närjag var liten att jag gick i sömnen. Men det var ganska
många år sedan. Men vem vet, kanske kommer tillbaka! Haha,
se upp för vandrande Becca. :)

Uppdaterat

Me, myself & I
Haha, nyaste på mig. Blev några småändringar i PS också. :) Enjoy


ooh..

Armand Van Helden
Jag tycker han är lite snygg :) Och
så gör han mkt bra musik! :D

Armand Van Helden - Sugar (Paper faces remix) är sjukt skön!



Mina vänner...

Mina vänner...
Vilka har vi här då? :)


Gymnasiet

Oj, har inte skrivit på några dagar nu! Men hej på er iallafall! :) I torsdag, började jag i gymnasiet. Nacka Gymnasium. Sjukt stor skola enligt mig, eftersom jag tidigare gått i en skola med knappt 250 elever.. Förhoppningsvis kommer det nog gå bra iallafall! Går i HT1A, och jag trivs bra! Visserligen bara tjejer i klassen men jag har min Micke. <3 Hittills har vi bara fått gå runt och lära känna skolan, lärare och elever från klasser vi kommer samarbeta med, och det har varit kul. Okej, lite långtråkigt haha men shit the same!

Imorgon dessvärre börjar schemat, börjar 08.20. Usch, så tidigt har jag inte börjat på över 4 år! Ännu tidigare mornar än förrut, jag ryser. Men det kommer nog gå bra! Nej, nu ska jag dra på mig ridkläderna, och regnkläder för att sedan bege mig till stallet och rida. :) Sen ska jag ringa Ida och Louise för att höra hur dehade det första dagen i skolan, hihi.

TAKE CARE!

Tjejmys

Igår så samlades vi några tjejer hemma hos mig för att mysa litegrann. Blev mest prat, men vi hade vldigt kul iaf :) Lite av sista kvällen på sommarlovet! Eftersom jag börjar imorgon (torsdag) så passade vi på att ha lite kul. ^^ Tänkte dra fram karaeoken, men jag kom på relativt snabbt att det nog ändå inte var en så bra idé. Mitt i veckan, grannarna jobbar och huset är lyhört. Ingen bra kombination!
Det får helt enkelt kanske bli en liten karaeokefest längre fram? ;) 

Btw, det är IDAS födelsedag idag. Ska över till henne senare och fira henne :) Blir nog mer firerier till helgen eller nästa helg, då jävlar! Nej, ska kanske klä på mig litegrann nu, grannarna stirrar.. O_o 

http://idask.blogg.se is the födelsedagsbarn :)

Hästar från Falkenberg

Fotograferade lite hästar när jag var nere hos farmor
o farfar! Blev en del bra bilder, men ljuset vart lite
konstigt... Togs mitt på dagen. Skulle väntat till
eftermiddagen/kvällen menmen! Enjoy :)


Ja.

Har ingeting att göra. Bah! Vad ska man hitta på sista torsdagen på lovet? Fixat rummet, och akvariet.. Orkar inte åka in till stan. Kanske ska sova lite? Nej, då blir det så sent inatt igen. Hm.

Nej, jag tror jag ska läsa litegrann på balkongen.. Kan nog vara bra att vistas lite utomhus! Juste, Micke kommer inte i helgen.Tyävrr, hans farfar har blivit akut sjuk.. Åkte in på sjukan å grejjer, men nästan helg kommer han :) Puss

Pics :)

Bilder ifrån Falkenberg, farmor o farfars trädgård. Har fler bilder som
kommer snart! Kommentera gärna. Lekte en del med exponeringen på
många utav dessa bilder. Kanske märks, men tycker det blev häftiga bilder.


Drömmar

Jag sov gott inatt, och när jag vaknade hade jag många funderingar. Några utav har jag tänk på under dagen också. Funderingar om drömmar. Rätt otroligt egentligen att vi när vi inte är vid medvetande, kan spela upp saker som delvis kan vara sanna, men oftast så förvridna. Många drömmar brukar handla, eller rättare sagt innehålla det vi tidigare under dagen eller senaste veckan upplevt eller gåtto ch tänkt på väldigt mycket. Så är mina drömmar iallafall. Starka intryck, händelser.. Men som då i drömmen blir helkonstiga.

Förvridningen vi har förmågan att göra, hur uppstår den? Är det våra farhågor vi tänkt på löst som kan hända vid vissa tillfällen, eller .. ? Ingen aning. Blir rätt knäpp av att tänka på sådant! Fast nog skulle det vara bra intressant att få veta hur det egentligen är. Finns det en förklaring eller är det bara så? Vissa gånger dyker även människor upp man inte träffat eller ens tänkt på evigheter upp i drömmen. Varför då ställer jag mig frågan. Kommer nog aldrig kunna få ett vettigt svar. Men visst är det lite konstigt?


En annan sak jag funderat på, och som jag är helt säker över är det faktum att jag är kär. Jag är kär, förälskad i och älskar Micke. Ska mycket till som ska ändra på det. Kan knappt bärga mig tills nästa vecka! Kommer han hit och hälsar på! :)

Bilder från Falkenberg lägga upps snarast

Nattuggla

Hejhopp!
Jag och min "kära" syster, haha nej jag gillar henne, sitter just nu klockan tio i två på natten och gör ingenting. Lyssnar på lite musik. Jag har blivit en nattuggla, är uppe på nätterna och sover på dagarna.. :) Kommer aldrig att kunna vänja mig vid tidiga mornar sedan när skolan börjar. Usch, vågar knappt tänka på att sommarlover snart är slut. Hade gärnat se att det varande 10 veckor till! Och vad har hänt idag frågar jag mig själv? Hm, ingenting vid noll eftertanke. Lyckats få ett spel att fungera som det ska, och så cyklade jag ner till krysset för att ta en glass med Ida. Vi gick bort runt Siggan och tillbaka. Hah, oj vad mina dagar är händelserika. Måste komma iväg mer och göra saker. Får tuppjuck av att sitta inne! Men när det är dåligt väder så är man ju inte så sugen på att gå ut och cykla..

Måste åka in till stan någon dag, kolla lite på nya kläder. Tycker min garderob inte blivit uppdaterad på ett tag. Framförallt nya tröjor skulle behövas. Och en rejäl utrensning av gamla saker jag inte använder längre. Nästa veckas projekt kanske?

Haha, och nästa vecka kommer nog Micke hit över helgen :) Permission från lumpen. Förrut funderade jag starkt på om jag skulle göra den, men nu när jag tänkt lite mer vill jag nog inte göra den.. Visst, det är en väldigt bra merit men, nej. Jag är inte den människan som låter andra köra med mig. Hatar sånt! Men det jag skulle säga var att jag längtar tills han kommer :P Haha nej nu ska jag sova. Gonatt!

Need for speed Underground 2


Need for speed Underground, ja det spelet måste jag ge beröm! Sjukt kul att leka fartdåre och ta sig igenom olika banor och uppgifter. Stort plus att bilarna ser bra ut. Haha, rekomenderar absolut detta spelet! Om du köper det, se till att köpa ratt och pedal om du inte redan har det. Förhöjer upplevelsen.
Drive carefully!  ;)

faktum är

att jag är lite besviken på vissa människor. De vet nog själva inte om det men ja. Vad ska man göra? Springa som en jävla morsa efter dem hela tiden och säga åt dem kom dit då och då gör si och så. Nej det orkar jag absolut inte hålla på med! Kort sagt, de som inte sköter sig har ingenting att hämta hos mig.