Vill ni också kunna?

Precis som jag? Kunna dansa magdans? Är så otroligt ballt tycker jag! Helt såld på det verkligen.. Ska nog anmäla mig till hösten, vilka ska med? :D
 

Uppiggande tips!

Vår vår vår. Jag blir så glad! Blir inte ni det? Otroligt skönt, blir bara bättre och bättre. Dock är mornarna fortfarande rätt jobbiga tycker jag.. Blir oftast inte pigg fören vid 12 tiden. Men har kommit på hur jag ska bli det på en gång! Absolut bästa frukosten är faktiskt en smoothie. Till det en knäckemacka med leverpastej. Gillar du inte det går skinka bra. Finns otroligt många olika goda smoothie's, min favorit är med banan, frysta hallon&blåbär och yoghurt. Mums! Väldigt läskande, självklart kan du ersätta bären och bananen med andra saker. Men jag rekomenderar verkligen det. (många olika goda recept finns på Tasteline)

Vad äter ni till frukost? :)

Vill du ha en glass?

Det är så varmt och skönt ute - och det gör mig så otroligt sugen på glass! Glass i mängder, mums. Har kommit en del nya glassar, men min favorit bland de nya hittills är GB Sandwich's med jordgubb. Grymt god för er som inte smakat. Solero fungerar alltid också, läskande. Haha, det vattnas i munnen på mig nu när jag skriver om dettta så nu ska jag ner och köpa mig en! Ha en superbra dag. Förresten, vilka är era favoriter? ;)


Kärlek i luften

Vilket vårväder vi har idag, helt underbart! Sol, varmt, relativt vindstilla.. Ooh, jag är så glad! Och än mer glad över att jag är ledig idag, och snart är det påsklov. Då bär det uppåt landet till min pojke.

Juste, har tagit reda på priset för den underbara jackan - 2400 kr. Hm, en aning mkt va? Tror jag, men jag vill så gärna ha den! Skulle ni kunna lägga ut 2400 på en trench? Jag är splittrad, vill ha den, men priset.. Det svider. Jag får gå ut på jakt igen efter en ny jacka som kostar lite mindre, vet du vart det finns en snygg trench för under 1000-lappen? Är tacksam för tips!

Du behöver det också

Hejhopp!

Onsdag, men min helg börjar idag! Ska bli så otroligt skönt med fem dagar ledigt nu, sen 4 dagar i skolan och sedan påsklov. Riktigt slappt faktiskt. Men känns inte riktigt som om jag kan vila ut, gillar nämligen inte min säng jag har för stunden... Så därför ska jag köpa en ny! Eller inte jag, pappa.. Haha. Vad sover ni i för sängar? En mjuk, medel eller fast? Storlek? Märke? Behöver få lite bra tips på vad jag ska ha för en :) Helst en relativt fast säng, och ganska stor.. Tell me people!


 
En sån här skulle inte var helt fel.. :)

Modevisning

Hejhopp!

Första dagen efter helgen = alltid jobbig. Oftast i alla fall. Idag är ett litet undantag! Måndagar har vi bara textillektioner vilket iofs är skönt, men idag fick vi gå efter lunch eftersom vi skulle på modevisning! Kl. 2 befann sig jag och resten av min klass + många från skolan på Lava i Kulturhuset i  sthlm för att spana in 2:orna & 3:ornas modevisning. Mycket fina kläder tycker jag överlag, men en del börjar man undra litegrann.. Hmz. Men men, fick en hel del inspiration! Det kommer vara några visningar till innan kvällen är slut, Så om du vill spana in så åk dit! Inträdet kostar 40 kr.

Nu måste jag slänga på mig ridkläderna, ciao solong!

Utmaning

Nu är det så att jag blev utmanad av Agnes att lista fem saker jag vill ha just nu, spelar absolut ingen roll vad det var och här de fem sakerna jag vill ha mest just nu:

1. Att min pojke får jobb& bostad här
2. Jacka från Bea szenfeld
3. En egen polle
4. Pumps från Guess
5. Ny mobil

GUESS Footwear "Merri" Platform Shoes

Szenfeld

Hejhopp människor!


Hoppas ni mår bra idag, det gör jag men är lite besviken över väödret.. Regn. REGN!? Det som var så fint väder i veckan, varmt och skönt riktigt vår. Och nu.. regn? Inte bra detta, och det snöade litegrann igår. Uscha säger jag bara. Hoppas på att det bättrar sig. Anyway, jag och Reyhan var ute på stan igår och uträttade lite saker och var då inne på Weekday (Götgatsbacken) och där fick jag syn på en underbar jacka! Eller två rättare sagt. Ett beige trench och en till trench, rosa botten med svart spets ovanpå. SÅ LÄCKER! Tyvärr har jag inte hittat några bilder på dem, men tror att någon av de kommer finnas på mig snart. Båda jackorna från
Bea Szenfeld. To die for..


I found those!

Oh, helt bedårande är de här pumpsen från Guess. Vill ha! Någon som vill uppfylla min önskan och sponsra mig med lite pengar? Kommer nog inte att inträffa, men hade jag haft samma skostorlek som min moder hade de nog legat i skohyllan snart.. Men som sagt, jag får vänta. Är säker på att jag kommer hitta fler godbitar ändå. Vad tycker ni är den absoluta skotrenden just nu?

MICHAEL Michael Kors "Cabana" Animal Print EspadrilleJuicy Couture "Rose" Travel BalletAK Anne Klein "Jacoby" Peeptoe SlingbackMICHAEL Michael Kors "Breena" Metallic Moc

This is the new stuff

Ja, har tagit lite bilder på de saker jag senast köpt, och det är några stycken. Nagellacket är dock inte nytt, men har skrivit om det så tyckte att ni kan få se hur det ser ut :) Utläckert är det iaf! Sen tycker jag "The Little Brown Bag" får en liten bild, så otroligt söt liten väska. And then har vi solglasögonen, hårbandet och skorna som är nya! Mycket nöjd.


Utmanad

Hejhopp!

Fredag och allt, mycket skönt. Blev en liten shoppingrunda idag, och införskaffade ett par nya high-heels ;) Riktigt snygga må jag säga. Har blivit utmanad av
Maya, att skriva 6 st underliga saker om mig själv. Och här är de;

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.
Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Jag ÄLSKAR rå potatis, någon mer än jag som har denna konstiga vana? Ni borde verkligen smaka, faktiskt gott! :)
2. Frysta ärtor är också en favorit.
3. Jag kan hoppa mina tummar ur led, och tillbaka igen. Det ni ;)
4. Kanske inte syns, men är största hästnörden. Skulle praktiskt taget kunna vara i stallet 24/7, om jag hade tiden som dock inte finns.
5. Jag sover fortfarande med min nalle som jag fick när jag föddes, lätt sliten, men ack så mysig!
6. Finally, jag hade en guldfisk som simmade upp och ner. Coolt va?

Nu utmanar jag Amima, Estelle, Karin Jess och Sabine!


Dekorationslack?



Hejhopp!
Vet du vart man kan köpa dekorationslack till naglarna? Vill gärna köpa det, men vet ej vart.. tacksam för tips!

coral

Oh, jag har just nu väldigt fina naglar. Var ett bra tag sedan jag hade färg på dem, men häromdagen bestämde jag mig för att måla lite färg! Otroligt fint måste jag säga. Orangeröttrosa nagellack från IsaDora, nr 19 Coral heter den.


Ska nog ta bort det imorgon, låta naglarna vila några dagar och sen försöka mig på något mer avancerat. Nagelkonst? :)
Såhär kanske! Vad målar ni era naglar med?

Omg, he is so HOT!

Herreäklar, skulle nästan göra vad som helst för att få träffa denna killen. Sjukt snygg, gör sjukt bra musik.. Kan det bli bättre? Antagligen inte. :)

n.p; Pharrell feat. Daddy Yankee - Mamacita



Skapat av mig

Hejsan!

Tänkte att ni kan få se några av de plagg jag sytt, inga mästerverk men jag är nöjd. Varken byxorna eller den randiga tröjan får vara med, hade ej kläderna tillgängliga vid tillfället fotona togs. Säg gärna vad ni tycker!


Godmorgon, dear.

Oh, jag blev så otroligt GLAD när jag vaknade! Det var blå himmel och sol.. Våren är påväg. Ska strax iväg och simma lite, sen en repa på stan och se om man hittar något fint fynd. Är på jakt efter ett par nya solbrillor; vet ni några übersnygga men relativt billiga bågar? Sen ska jag köpa mig ett par skor. Det är bestämt, men vilka det blir har jag ingen aning om.. Iaf, ikväll blir de tjejmys hos Amanda. Ser fram emot det! Vad ska ni hitta på denna vackra lördag? De flesta kommer nog sitta bänkade framför melodifestivalen, eller?


Vad jag längtar  tills körsbärsblommen slår ut.. <3

Vad anser du?

Nytänkande eller Klassiskt stilfullt?

Behöver veta det, har lite olika tankar kring vad jag skall göra för plagg, men i vilken stil jag nu ska göra är desto svårare! Så nu ber jag ER att säga vad ni helst skulle vilja ha på er/se på mig. Ge gärna förslag på roliga detaljer, bra förslag kommer belönas. :)




Är du duktig?

Det är jag, tycker jagsjälv i alla fall! Har precis satt upp gardiner i mitt rum. Sent, jag vet men bättre sent än aldrig - right? Blev himla nöjd faktiskt. Ska fortsätta att vara duktig tror jag och koppla in stereon jag fått hit, och sedan läsa litegrann. Hoppas att ni också smittas lite av denna duktigheten! Och belöna er sedan med en muffin.. ;)

Jag har funderat lite på vad jag skall su härnäst i skolan.. Och är lite inne på någon utav dessa;

Skriv gärna vad ni tycker om dem! Eller om ni skulle göra ngn ändring eller så. Tacksam för svar!

Muffindagar!

Mm, chokladmuffins måste nog vara en av de godaste sakerna som finns :) Kan äta näst intill obegränsat många! Jag och min kära syster blev väldigt sugna på att baka igårkväll och så blev det. Chokladmuffins från Tasteline. Har många och mycket bra recept där. Men vi lät dem stå en aningens för lång tid i ugnen = lite torra. Men de går ner ändå :) Har du något speciellt bakverk du inte kan vara utan?

Muffin
Såhär blev mina muffins :)
take care <3


my booy <3

Trig.com

click to join trig.com

Modevisning

Åh, blev glad idag, sisa lektionen och allt! Vår lärare berättade att den 19:e Mars så ska vi på modevisning. Det är 2:orna och 3:orna som ordnar detta (Textil&Frisör), kl. 14 är det en för personer från skolan, och senare på kvällen för övriga. Man måste ha biljetter, kostar 40 kr. Ska bli riktigt kul att se vad de satt ihop :) Detta kommer att ta plats på Lava på Kulturhuset i Stockholm.

Lördag

Hejhopp!

Hoppas ni haft en riktigt bra dag, för det har nämligen jag! Tagit det lugnt, var bla. ute med mormors lilla vovve Nicke 1½ timme. Givk via Tanto, via vattnet bort mot Skanstull. Riktigt skönt var det med de plusgraderna som var och solen som tittade fram då och då. Fick mig i riktiga vårtankar! Just nu vill jag inget hellre än att snön skall smälta och gräset återfå sin gröna färg. Och värme i luften.. uscha.

Levererar en söt liten bild på Nicke i sommargräset, så ni också längtar lika mycket som jag :)