Snart smäller det!

Ah, inte långt kvar till det nya året nu. Ser fram emot det riktigt mycket faktiskt! Hoppas att kvällen blir lyckad på alla fronter, dock ej raggning då jag har min älskade Mikael <3. :) Först blir det middag med Ida, Ella, Louise, Pappa och syrran. Sedan ska de tre förstnämda och jag åkte iväg till Ida med Amanda och parta! Detta året har gått otroligt fort, lärt känna så många nya människor, men samtidigt har jag tyvärr tappat kontakten med flera andra. Sånt är livet, alla kan sorgligt nog itne vara kvar för alltid! Men ni som förhoppningsvis kommer jag göra( som jag kommer göra allt för ) vet nog om det vid detta laget. Jag får ta och önska ett riktigt gott nytt år, skål!

Kapat

Hejhopp!
Var inne i stan igår hela dagen. Men det var mysigt :) Gick först och klippte mig och jag blev nöjd, men de kunde klippt upp det lite mer.. Hm, ska gå och göra det vid tilfälle! I och med att jag vari jeans-brist sprang jag mamma och syrran runt i olika butiker för att hitta ett bra par men självklart hittade jag inga bra. Tror iaf jag testade ett 20tal innan jag fann mina fina byxor på Denim for girls i Gallerian. 900 spänn var helt ok. Skulle kolla på underkläder på Lindex men så fick jag syn på ett par short så de slank med för 149 kr. Mötte upp med Ida och vi gick omkring i stan ett bra tag. Åkte hem till mig och tog etn kopp te, och ringde runt till folk som kommer fixa våran nyårsdricka. Mihi :) Därefter var det tillbaka in till city för att fika med Ludde, och därefter när vi precis sagt hejdå ringer Sara så det blev en fika till. Haha. Idag ska jag försöka se om jag kan köpa väskan jag såg på Åhléns, från Marc O'Polo. 795 kr, otroligt fin :)

Ska iväg och göra annat nu! Pouss

MELLANDAGSREAN

God kväll gott folk! Hoppas alla mår bra idag? Det gör i alla fall jag! Hadeigår tänkt att jag skulle upp tidigt för att hinna med flera saker, men skippade dt när klockan ringde och gav mig själv sovmorgon fram till halv tolv. Åt litegrann innan jag och Emilia begav oss in till city för att spana in mellandagsrean. Mah, hittade massvis med fina kläder och smycken och skor. Utom jeans som jag är i störst behov utav! ;S Gick runt till flera olika butiker som säljer jeans men de var ju lika mycket kaos över allt. Hah, får fortsätta mitt sökande kommande dagar. Vill ha ett par ordinary blå, raka jeans utan massvis med detaljer, inte för låga, inte för höga. Finns det? Har du sett ett par kontakta mig genast! Dagens klipp blev ett par vita gympaskor från Fred Perry: 549 kr, fyra t-shirtar från H&M: 188 kr, Linne från Indiska: 79 kr, Ett par örhängen från Pilgrim: 224.50 kr och en liten present till Micke men det kan jag ju inte avslöja :) Fick träffa honom en liten stund idag innan han skulle med tåget, mah blir så glad av att se dig! Det ska du veta.

Nu ska jag ner och äta lite middag, take care! <3

My presents

Oh, nu sitter man här otroligt mätt och belåten! Ätit jag vet inte hur mycket av den goda maten. Julmat är en av de få saker jag kan äta riktigt myckeav och fortsätta trots att min mage är sprängfylld. Dock inget vidare braför min hälsa.. Men som ordspråket; Man ska inte tänka på vad man äter under julen, utan vad man äter året mellan varje jul. Väldigt bra måtto för den som gillar att njuta mat vid jul! I alla fall, tackar jag alla väldigt mycket för mina klappar! Precis rätt allting! Pengar, presentkort, kläder, smink, mjukiskläder, klänning, kofta, lakan.. Och en smyckehängare. Mah, frossar bland mina julklappar för stunden! Byter de nya kläderna hela tiden för att känna hur de känns och hittills har de kännts bra. Pengarna jag fick ska gå till nya jeans, två nya snygga ordinary t-shirts, puder pch andra saker jag inte kommer på för tillfället. Bör gå att hita för ett överrenskomligt pris nu i mellandagarna. :) Ha en fortsatt God jul! Uppdatering kommer ske snart då jag fotat lite från idag och en del av mina klappar. TAKE CARE! <3

Julstrumpor & risgrynsgröt

Till att börja med måste jag säga GOD JUL! Otroligt vad fort den här terminen gått. Fast det kanske inte är så himla konstigt med tanke på allt nytt som skett runt omkring mig. Kul har det varit i alla fall! Imorse när jag vaknade kändes det som en precis helt vanlig dag till jag öppnade min "dörr". Haha, har ingen vägg till rummet ännu, som för tillfället bara består av kartonger och en garderob. menmen, Mamma hade som traditionen hängt en strumpa(stooooooor) utanför med saker i. En tidning, en tandborste, en mandrarin, en chokladtomte och en polkagris. Desutom hade hon smygit ner ett kuvert med 500 kr i. Inte helt fel :) Satt en stund och kollade igenom tidnignen och såg en annons från Efva Attling, skulle gärna köpa en present till mig själv. I just love her jewles! Men det lär bli någon gång i framtiden då jag har blivit rik.. Sitter nu halvt påklädd, precis städat mitt rum väldigt omsorgfullt och väntar på att Mamma och Jonas ska komma hem så att vi kan börja förbereda inför eftermiddagen. Kommer få vänta grymt länge innan det är dags att öppna paketen och det är enligt mig ingen höjdare.Vid jul har jag absolut inget tålamod! Nu skall jag ta och fixa mina naglar så att de får en julig touch, merry christmas too yah all! <3

I wish you a very merry Christmas


Jag önskar alla er som läser en riktigt God jul :)
Hoppas att ni får en lika trevlig jul som jag kommer
få, mys med släkt och vänner!
Take care, and Merry Christmas <3
/Becca

SUCK THIS!

Ooh så otroligt skönt med jullov nu. Men det började hektiskt! Efter jag varit i skolan åkte jag in till stan för att möta Erik. Vi gick runt i lite olika affärer och kikade, hittade fina grejjer men eftersom mina pengar är putsväck borta får jag snällt vänta tills de kommer. Jag och Erik tröttnade efter några timmar så då åkte vi hem till mig och tog en kopp te. Dagens inköp: En påse med polkagrisar från NK Konfektyr. 24 kr. Erik, rolig som han är satte på olika låter och testade om jag kunde vad låten hette och artisten, tyvärr gick det inget vidare. Har hört låtarna många gånger innan men det fastnar bara inte.. Roligaste var när han spelade upp en låt från Tupac:
- Vem är det som sjunger den här låten Becca? Han blev skjuten!
- Pang pang?
- Nej Tupac!
Hah, ni skrattar nog inte åt detta men hade ni varit på plats hade ni sett det komiska i situationen. Därefter åkte jag och mötte Ida och Louise, gick till Café La Rose på Drottningatan och fikade. Eller snarare åt och fikade! Började med en pastasallad med kyckling och sedan blev det en chokladkaka. Smarrigt värre! Och presenterna jag fick från dem är jag otroligt nöjd över, precis vad jag önskat mig! :D Thanks berries <3
Nu ska jag ta och klicka på tvn och se om det finns något att glo på, take care! <3


Dagen före dagen

Oh, imorgon är det avslutning! Ska bli så otroligt skönt och morgondagen överhuvudtaget hoppas jag blir en lyckad sådan. Först blir det i skolan på morgonen, säga God Jul till alla osv, sen ska jag in till stan och möta Erik. Och JA jag ska bjuda dig på en latte för vårat vad.. Grr. Men men, senare på eftermiddagen blir det fika och julklappsutbyte med Ida och Louise. Myspys värre! Hoppas de uppskattar mina najsat inslagna paket :) Nu ska jag gå och göra mig i ordning inför imorgon, take care folks! <3

Vi såg Stalin

Det är tisdag, vi går egentligen till halv tre men jag och Amanda gjorde ett undantag och gick från skolan vi halv tolv istället :) Sprang runt i massor av affärer och dregglade över grejjer vi ville ha. Skulle inte sitta helt fel med ett par(jättemånga) tusenlappar. 100 sådär.. Köpa alla fina saker jag hittade, oh vad jag skulle bli glad! Vi var inne på Chokladfabriken på Regeringsgatan och köpte lite olika saker, grymt gott är det iallafall! Vill du unna dig lite lyx, köp en pralin! Antingen från Chokladfabriken eller från NK. Båda har bra utbud. Påväg därifrån räckte det med att vi bara kollade på varann. Mot oss kom en gubbe som så g ut som Stalin på pricken! Shiet, hade ont i magen efteråt. Stor pälsmössa och lång kappa, liten rynkig gubbe. hihi, hade nästan velat ta en bild på honom.

Nu är ALLA klappar införskaffade, då bara väntan på att julafton skall komma som återstår. Längtar som en tok :) <3

Den fina kulan

 Här är de det fina bidraget till Nacka Gymnasiums Jul-kuletävling! Vi får veta vinnaren på avslutningsdagen, alltså Torsdag.. Hoppas verkligen att vi vinner, för visst är vår dam vacker? Vega ska ha en stor applåd som gjorde dockan, men alla i klassen var delaktiga i idén. VOTE FOR US! Hah, visserligen inte eleverna som röstar men ändå. :) Den har stringtrosor tom, med min spets och sidenband ;o. Dedu!


Jag - Amanda - Lena

Jag - Amanda - Lena
Det är torsdagkväll och jag sitter och lyssnar på
Radioseven som för stunden spelar Eastclubbers sköna låt Sextasy. Underbar låt :) Ska alldeles strax ta en snabbdusch så att man är någorlunda fräsch imorgon, och packa ihop mina saker. Är lite fundersam på hur jag ska hinna åka in till stan, hämta ut biljetter och hinna till tåget på en timma. Slutar 13.00 och tåget går 14.00. Får antagligen gå lite tidigare, det är ju fredag :) Hittade en snajsad bild på mig, Amanda och Lena. Haha lagomt snygga vid tillfället (NOT!)

Take care <3

NAKENCHOCK!

Oj oj, titta vad man kan hitta på Internet.. Bilder på Idol-Jonah! Känsliga tittare varnas.

Sjukling..

Godmorgon!

Är hemma idag från skolan.. Har så otroligt ont i huvudet. Fattar inte riktigt vart det kom ifrån men men. har tagit värktablett men det hjälper inte ;( Jag vill inte missa ngt i skolan, men att vara  skolan kommer bara göra allting värre. Det som var nationella idag! Och jag som också skulle åkt in till stan för att julshoppa. Får ta det imorgon om jag mår bättre, eller senare i veckan. Nu ska jag äta lite, sen lägga migi  sängen igen.. Stackars mig.

Take care! <3

Sometimes I wonder..

Oj, jag har visst blivit lite dålig på att skriva regelbundet. Svårt när man har fullt upp! Den senaste veckan har varit jobbig, 4 prov och sen jobbat nu i helgen. 19h blev det sammanlagt! Tänk dig bara hur mycket jag kunnat göra de timmarna.. Men jag får ju bra betalt för det och det är det som räknas. Hade det inte varit så bra lön hade jag nog inte gjort det!

Efter helgen har jag blivit otroligt trött, såpass trött att jag inte ens orkade åka till stallet idag. Och jag kan säga er att det ska mycket till för att jag inte ska åka! Otroligt, nästan att jag förvånat mig själv nu efteråt. Haha, men nästa vecka måste jag gå. Kan ju inte missa avslutningen :) En "jobbig" vecka kvar i skolan nu bara, okej, 7 skoldagar för att vara exakt men.. Ja, det är inte långt kvar till jul! Och jag börjar känna kulklappshysteri för jag har än sålänge inte köpt en enda julklapp. Men jag var duktig nog att igårkväll skriva en lista på saker jag kan köpa till alla jag ska ge klappar till. Och den blev ganska lång... Så nu är det bara för mig att flytta mitt arsle in till stan och börja leta efter de grejjerna! Förhoppningsvis tar det inte lång tid. Fast det är ganska mysigt att gå runt och bara kolla :)

Förresten! Hittade ett par snajsade högtalare jag gärna vill ha i julklapp :) Eller två olika var det rättare sagt..
 -
http://www.elgiganten.se/is-bin/intershop.static/WFS/store-elgigantenSE-Site/-/sv_SE/images/mx/jblcreatred_mx.jpg
- http://www.elgiganten.se/is-bin/intershop.static/WFS/store-elgigantenSE-Site/-/sv_SE/images/mx/hkssii_mx.jpg
De tycker jag var najs :) Vad tycker ni? Några jag dessvärre inte vet vad jag ska köpa till.. Hjälp mig! Lollo och Ida, vad önskar ni er? :P Har megasvårt att komma på något bra.

Nu ska jag ta och göra andra saker, take care :) Älskar mig pojke!<3 *pussar på*

Min korsett :)

Min korsett :)
Yeah det här blev resultatet av min korsett :) Blev den inte gullig?! Ser ut som en bakelse men strunt samma.. Blev inspirerad av Marie Antoinette, 1700-talsflärd med mycket spets osv.  Nu återstår bara bedömningnen från lärarna och den kan bli ngt helt annat än det man väntat sig.