Ar i Turkiet

Nu ar jag i Turkiet, kanonvader har, haha varmt och skont och jag har lyckats branna mig lite. *jo krillmackirill skratta pa du! Haha, gar inte att skriva sarskilt bra men ni kan nog lasa iaf. Saknar de narmsta en del, men de ar inte saaaa lange kvar >)

Hade bra allesammans!
Pussis

..?

Haha, kan inte låta bli att bara skriva ett sista litet hejdå.. Kommer sakna Ida, Lollo, Ella , Sofia, Micke, Krillmackrill och alla andra underabara! Blir ett och annat sms tror jag. Nu låter det här som värsta hejdå för livet haha men sådan är jag . Jag gillar mina kompisar för mkt :) Nej, klockan är halv tolv - det betyder att jag måste gå och lägga mig omdelbums! Har säkert glömt att packa ned något men det får jag ta. Tidig uppgång imorgon, gonatt och ha två bra veckor nu :)

Ciao

Två dagar kvar

Haaaj ävveribodhi!

Idag, torsdag hoppas jag blir en bra dag. Träffa 'Innersta kretsen' samlade nu sista gången innan vi alla drar iväg på olika saker med start på lördag. Inte bara dem får jag träffa, utan även min fina Micke som kommer ner och hälsar på :) Äta lite middag tillsammans, haha blir nog till att kolla på fotbollen Sverige - Paraguay. Hoppas på att Sverige vinner så vi slipper åka ut men det ser ju inte särskilt ljust ut.

Gårdagen gick åt till att försöka hänga med i samtalen, min hjärna var inte så snabb efter att ha gått och lagt sig kl. 9 på morgonen och därefter bara sovit timme. Hah, kunde egentligen stannat uppe hela tiden. Sarah och jag hade mycket roligt på natten även om hon senare slocknade och jag glatt satte på 'Mitt stora feta grekiska bröllop' och garvade för migsjälv. Haha hur kul man ha liksom? "Asså hamburgare är ju ko, då är det säkert egentligen älg". På lördag morgon bär det av till Turkiet, ska bli så himla skönt! fast iofs har jagbjudit med halva min bekantskapskrets för att agera livvakter åt mig. Haha, vacuumförpackade ska de ligga i mitt handbagage. :) Och Krillmackrill den dummingen vägrar berätta några fina historier om Marmaris förren fredag kväll! Gah haha äeh det går nog bra. Lär ju bli en hel del bilder i Töörki, kamera+battier+batteriladdare så klarar man sig bra länge. Kommer lägga upp de flesta här i bloggen sen. Nej, nu får alla sverigenissar ha det så bra! Vi hörs när jag kommer hem.

Juste, haha ska jag skicka kort får ni säga det till mig.

Ciao

Vendelsö + Restaurang J.


Restaurang J. i Nacka Strand 11/6-06
Ida - Louise - Hanna - Bojana - Ella - Emma - Rebecca <3



Vendelsö 10-11/6-06



ÄNTLIGEN SOOOOMMARLOOOOOOOV!

Herre mackaroner.. can't actually believe it! Sommarlov, men inte vilket lov som helst. Slutat nian och det känns faktiskt lite sorgligt. KS-tiden kommer jag ALDRIG att glömma, alla underbara människor, okej haha finns ju mindre underbara också men de underbara kommer alltid finnas, och alla lärare. Låter säkert som feta supernörden och ibland känner jag mig faktiskt som en haha men lärarna i KS är  väldigt bra. Speciellt Roger..

Känslosamt i fredags när vi stod på kyrkbacken efter avslutningen i krykan, fällde en och annan tår.. :')
Men efteråt fick jag och Lollo annat att tänka på. Vi åkte in till stan och åt lunch med våra mödrar, sen stod vi och kollade på när studenterna var glada vid Sergel.. Haha min plastsyster Jenny fick damp, hon såg mig och stod och vråla BEEEEEEEEEEEEEEECCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAA ett antal gånger innan jag fattade att det var mig hon vråla åt :P Såg även lite andra kompisar som vinkade och tjoa glatt åt oss :)

Usch jag har varit lite dålig på att lägga upp bilder hum. Haha ska försöka slänga upp lite från Avslutningsmiddagen, avslutningen och middagen med tjejorna igår. :)

Take caregbngn

Some more pics.



Nytagna bilder. Bilden på skorna har Louise tagit

Bababombom

Häjjsan håppsan.

Jag älskar att stava fel på vissa ord, eller fel och fel, skriver som de uttalas :D Hänt mkt den senaste veckan, dessvärre orkar jag inte förklara allting i detalj utan blir i stora drag.
Måndag: Utflykt ut på Djurgårn, avslutning på ridningen.
Tisdag: Museidag, åker till skolan efter för att redovisa skit-spanskan!
Onsdag: Paddling med skolan, sover över på Munkholmen
Torsdag: Övernattat i ett förtäääskigt vindskydd, helt mörbultad. Paddlar tillbaka.
Idag: Var till VRG på morgonen för att lämna in arbetsproverna, Träffar Krille och shoppar senare på dagen. Hittar ett par shorts och ett linne från H&M. :) (Krillmackrill + Beccöl = Shoppingpolare)

Har tänkt att lägga upp lite bilder från paddlingen, men får bli efter denna helg.. Thö pictures ligger hos min moder! Fast lär ta en del andra bilder nu i helgen om vädret tillåter.. Jeao. Nej nu ska jag försöka packa ner rummet här hos pappi! Ciao bella!