Inatt är den natt..

Yeah. Om mindre än 12 timmar så befinner man sig på arlnada, påväg till Rhodos! Ska bli megaskönt verkligen. Det kan regna lite men det gör inte så mkt, bara värmen finns är jag nöjd! Får se hur mkt jag hinner shoppa, eller om vi är lata.. Men förhoppningsvis blir det en del shoppning, och några saker kanske blir julkappar. Julen kommer med stormsteg och jag har sett att det är några butiker som redan börjat julskylta..(!) Brukar alltid vara ute i sista stund men i år hade jag tänkt börja tidigt så jag slipper den där hysterin. Ha ett bra lov ni som är kvar här, take care! <3 

En bra och en dålig nyhet.

Hejhopp :) Idag är det äntligen fredag, och idag betyder även höstlov! Ska bli så otroligt skönt. På söndag morgon sticker jag, pappa och min syster till Rhodos. För tillfället var det väl inte sådär megavarmt och soligt men hoppas på att vädret blir bättre. Eller ja, sålänge det är bättre än här i Sthlm så är jag nöjd!

En dålig nyhet: är att jag har blibit sjuk.. Usch. Hostar förfärligt och låter som man när jag pratar och det kan jag lova dig, är inte kul alls! Men jag ska iallafall ta en sväng in till stan - måste kolla på en del saker!

En bra nyhet: är att jag ska flytta! Är så himla glad, ÄNTLIGEN ska vi flytta. Det är en etagevåning på söder, ca 150 kvm. Får dessvärre packa ordentligt snabbt, vi ska ha flyttat innan den 1:a december så ska börja packa efter vi kommit hem från Rhodos. Mer information kommer senare :)


Take care folks <3

Igår var det fem månader för mig och Micke, älskar dig honey :)


Hopptävling @TRF

Ja, idag var det då dags för den första tävlingen för mig denna termin. I och med att det inte gick ngt vidare sist så var jag rejält taggad på att vinna. Tyvärr gick den drömmen i krasch ganska snabbt. Hade hoppats på att få ngn annan, typ Askepot eller Lukas som brukar vara fenomenala hoppare. Jag hade oturen att välja polle näst sist, och hade Pottan (askepot),Cafe Latte ochTraviata att välja på, valda såklart Pottan men nehe de tyckte de var bättre att jag valde ngn som inte redan var vald. Alltså Caffe och Traviata. Valde då Caffe eftersom jag ville ha revansch från förra gången då jag hade henne också, och att jag alrig hoppat Traviata.

Trots det lilla tråkiga med det så såg jag fram emot tävlingen, Cafe har innan visat sig vara duktig på tävlingar och det tyckte jag var bra. Förra gången trodde jag var en engångsförteelse då hon vägra ut sig men nu tror jag att det inte är det, vi fungerar vara inte ihop. Vi var 6 st tävlande i klassen och såhär gick det :

1:a plats kom Sofia på Pottan
2:a plats kom Ida med Nougat

Sen blev vi restrerande 4 utvisade allihopa :) En avramling och 3 vägrade! Var lite komiskt egentligen, alla vägrade på näst sista eller sista hindret. Ett rosa hinder, jag tror inte hästar verkar gilla rosa ngt vidare.. det som är en sådan fin färg! Nu ska jag plugga inför matteprovet imorgon, sova ut och glömma det dåliga resultatet :) Take care folks!

Becca<3Micke = 5 mån den 26:e Okt.


Den 20:e Oktober, kl. 21.30

Fredagkväll. Har precis ätit god mat, är proppmätt.. Micke är här, så denna kvällen kan inte bli annat än bra! Längtat så efter honom :) Iallafall, var och hälsade på i KS idag, memories i will say! usch, känns nästan lite jobbigt att se allt som var så bra i 4 år. Och ännu tråkigare att varken Roger eller Fia ar där.. Hade ju självklart missat att Roger pluggar på fredagar, men det var inte mer med det. Fariba bjöd mig och Sofie på varsin Choco Cream, smarr! eftersom vi slutade redan kl. 11 idag, så köpte jag med mig en wrapfrån skolan, som jag sedan åt på bussen hem. Tror ni inte att jag spiller jävla currysås på min halsduk!? Megakul, får jag handtvätta den.. Uh, vågar inte köra den i tvättmaskin för då kanske den krymper och det vill jag absolut inte! Nej, nu ska jag mysa med min pöjk, take care! <3

Gimme gimme gimme..

Ännu en ny vecka, huvvaligen va tiden går snabbt! Känns som om jag gör massor med saker men ändå inte. Snart helg - igen - och då kommer nog älsklingen hit :) Hoppas han får flyga för då kan han kolla på hopptävlingen på söndag. Ser fram emot det ! Nej, ska iväg till stallet nu. Får hoppas på att jag inte somnar på hästen.. Är så otroligt trött men vill inte missa det bara för sovandets skull.

Take care :)

Spooky friday

Idag är det då fredagen den 13:e, haha kan inte låta bli att tänka på vad som kan hända. Är egentligen ingen skråckmänniska så, men skulle det nu hända någonting trots detta kanske man börjar tänka efter. Å andra sidan kan olyckor hända 24/7 365 dagar om året. :)

Blir lite tjejmys ikväll, tio pers ska äta tacos.. Haha får se hur det går! Förhoppningsvis kommer det bli en jättetrevlig kväll. Ida, Louise, Ella, Anita, Nathalie, Amanda och jag. Tänkte drafram kameran och knäppa några kort under kvällen, så kan ni får se hur det såg ut. Låter inte det bra?

Take care folks!

Kommande:

12/10 - Simning på idrotten, livräddning
13/10 - Inlämning av massa arbeten i skolan.. Blä, fy för Anniki!
22/10 - Hopptävling, Tyresö :)
23/10 - Emilia fyller 14, måste hitta en bra present att ge min kära (hrm) syster! Och ridning på kvällen.
26/10 - 5 månader med älsklingen <3
28/10 - Experience?
29/10 - Åker till Rhodos och blir där en vecka, så jäkla skönt! :D

Fortsättning


TeenMix - Jaques Esterel - TOPSHOP - Diesel


Tisdag.. Usch, är trött som en apa! Vet dessvärre inte exakt hur trötta apor är, men det lät bra iaf. Varit en relativt seg dag.. Vi hade bild, matte och engelska. Dipak är så otroligt söt liten gubbe :)
Kommer sakna honom sen när Anniki kommer tillbaka, den satkärringen! Men men. En glad nyhet idag var att jag fick alla rätt på matteprovet vi hade igår. Känns mycket bra, så det blev ett litet mvg..
Resten av dagen gick segt.
Efter skolan åkte jag, Reyhan, Lena och Berivan till Sickla, Tygvaruhuset för att försöka hitta tyger och band till våra kjolar. Hittade dock ingenting till min kjol, men ett annat superläckert tyg jag ska sy något fint utav!
tyg 
Såhär ser det ut :)

Ska äta nu, lite senare kommer Idsson förbi en sväng, ska vi plugga lite ihop! Haha, länge sedan man gjorde det.. Får se hur mycket som blir gjort. Vi brukar vara duktiga på att prata!
Take care, ciao <3

Some of my shoes :)


 Nyaste tillskottet! Gant, 1.799 kr, Scorett


Vagabond - Diesel - DinSko - KappAhl

DonnAgirl - Vagabond - Nilson - Bappi

TenPoints - Bronx - Marco Rizzi - DinSko Xit