Flyttaflyttaflyttaflyttaflytta

Flyttaflyttaflyttaflyttaflytta
Yes så äntligen har flytten skett :) Var en dit en stund efter skolan idag.. Haha here jesus vad med grejjer! Nog bra om jag åker dit efter skolan imorgon och hjälper till att packa upp. Hoppas på att det kommer en snickare snarast för att bygga upp väggen som kommer skapa mitt rum. Någon som känner en snickare skriv en kommentar! Otroligt fin lägenhet, etagevåning - 150 kvm. Lugn gata, luftigt och ljust i lägenheten. Skulle det hända ngt har vi apoteket på hörnan, polishuset mitt över gatan och Maria Pool en kvarter därifrån.. Så man kan säga att man känner sig ganska lugn :) Nu ska jag sätta mig ner med matten och försöka förstå precis allt. Och kunna det sedan. Tenta nästa vecka och jag vill verkligen göra bra ifrån mig!
Take care <3

Hit 'em high..



Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag känner för att skriva för något i alla fall! Flytt om två dagar, lite läskigt nästan. Nytt område, nya människor att bo med. Huh, vi kommer vara 7 pers där om alla är hemma. Men det ska nog gå bra! Haha, det får så tvunget gå bra. Dels är det flytten, och sen går jag och oroar mig inför nästa vecka. Jag har TRE matteprov och ett engelskaprov. Haha, hoppas jag kan allt jag ska kunna, vill inte få g på dem iaf.. Vg minst. Måste sitta o plugga så mkt som möjligt så jag har allting i huvet. Har hänt några gånger att jag har fått hjärnsläpp, and i tell you that att det är inte kul!! Sjukt jobbigt, och jag mår psykiskt dåligt efteråt om jag vet att jag kan - egentligen. Aja, kan inte göra mer än att plugga in det i huvudet.

Dagen har känts relativt tung, men den lös upp då jag åkte för att träffa Micke :) Den lilla stunden gjorde mkt! Så nu ska jag förhoppningsvis ha tillräckligt med glädje tills nästa gång. Löv ju bäbji <3

 


Nu är det mycket som händer!

Hm, snurrar runt en del tankar i mitt huvud för stunden.. Mest dåliga tyvärr :/ Inte långt kvar till flytten heller. Det är endast 4 dagar! :O Så snart är man en söderböna (till hälften) istället för förortsbrud. Take care <3

Räkningar är läskiga..

Usch, fick hem min mobilräkning idag. 1623 kr. :) Bra jobbat va?

Julklappar!

Det börjar närma sig jul.. Hm, och jag har redan skrivit min önskelista fastän det inte ens är December ännu. Haha, men sådan är jag. Kanske för att jag annars blir nedbombad med frågor om vad jag önskar mig från släkten - så i år är jag tidigt ute! Frågan nu är bara vad jag ska köpa till alla andra. Några förslag? Är verkligen inte min grejj att köpa presenter, specielltt när människan säger att den inte vet vad som den
önskar sig.. Grr!


Några saker på min lista:

  1. Säng
  2. Dator
  3. Pengar
  4. Presentkort
  5. Overlock
  6. Underkläder

17:e Nov 2006.

Sitter man här en fredagskväll, väntar på att man ska sticka iväg.. Är så glad, har jag varit i snart en vecka :D Vissa vet om varför, andra inte. Fick träffa älsklingen igår, han hade ledigt på eftermiddagen så ja, vi mös. Kändes så otroligt bra :) Jag älskar dig. Det är ett starkt ord men jag missbrukar det ej i det här sammanhangent, känner att det stämmer in precis rätt. Finns inga dåliga sidor hos dig, vad jag sett..

Nej nu ska jag gå och fixa mig, take care solong! <3

Bilder från Rhodos

Ja då kom lite bilder från Rhodos :)

Vi bodde på hotellet:
:)
Som låg en liten bit utanför Rhodos stad, närmare bestämt i Ialyssos.

De lite mer konstnärliga bilderna:


Och de mindre..

Hemma igen :)

Jess då var man äntlige hemma igen! Veckan på Rhodos var väldigt mysig, vädret var väl iofs inte sådär jättebra men jag kan ju i alla fall summera att det var bra mycket bättre där nere än här! Vi bodde på ett hotell som heter Atlantica Princess, låg en liten bit utanför Rhodos stad i Ialyssos. God mat varje dag, mycket fotograferande och gående! Vet inte hur många mil vi gick totalt, men många var det. :) så det känns mkt bra, haha slapp få ångest över att jag åt så onyttigt.

Lägger upp lite bilder snart, min dator är inte riktigt i form för sådana saker här hos mamma.. Får använda syrrans eller hos pappa. Hm, hoppas innerligt att jag får en ny till jul! Take care :)